** DE CORONA CRISIS MAAKT DAT DE GERANIUMMARKT DIT JAAR OP 3 MEI A.S. HELAAS NIET DOOR KAN GAAN **

Aflasting

 


Dit jaar wordt al weer voor de 37e keer de Geraniummarkt op de Markt in Wouw georganiseerd. Een begrip in heel West Brabant. Traditioneel op de 1e zondag in mei. 

De organisatie is voor het eerst in handen van Harmonie en Malletkorps Oranje. Deze muziekvereniging heeft het borgen van de leefbaarheid in het mooie Wouw hoog in het vaandel staan en hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze gevraagd werd om de organisatie van de Geraniummarkt op zich te nemen. Een organisatiecomité was dan ook al heel snel gevormd. Meer weten over Harmonie en Malletkorps Oranje? Bezoek dan de website.

Wat kunt u verwachten op de Geraniummarkt? 

Een groots aanbod tuinplanten, tuinaccessoires, decoratie spullen en andere tuinbenodigdheden. Daarnaast ook een leuk aanbod van keramiek, kunst, bijouterieën en lifestyle en interieur producten.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Kramen zijn aanwezig met bekende Brabantse producten zoals bijvoorbeeld aardbeien en asperges. 

Harmonie en Malletkorps Oranje verzorgt de muzikale omlijsting en maakt het mogelijk dat er voldoende horeca aanwezig is. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van wat de Geraniummarkt te bieden heeft. 

De Geraniummarkt wordt mede mogelijk gemaakt met de ondersteuning van de Vrienden van Oranje en diverse Wouwse bedrijven, ondernemers.